| Muse Latvijoje | |
|
+19rasabee Eklistex Flightless. Fuzzy_Critter mattersmatter ji_kvepuoja Steeya Goda Lyle. degtukų dėžutė. AlienAssassin Egle exogenesis Mirta PadėjėjasBobas Violeta jovita megameda FeelingMUSEd 23 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
mattersmatter verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 412 Join date : 2010-05-15 Age : 28 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-05-31, 17:13 | |
| man belekaip liudna pasidare suzinojus kad ne manes vienos neisleidzia... atrodo tureciau vaizduot paguosta kad kai kurie zmones irgi negali, bet dabar supratau kad man ir ju gaila...apsiverksiu. | |
|
| |
degtukų dėžutė. Admin
Pranešimų skaičius : 322 Join date : 2010-03-10 Age : 29 Miestas : Vilnius.
| |
| |
Flightless. Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 236 Join date : 2010-05-23 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-05-31, 19:16 | |
| Ech, žiaaaaaauriai noriu. Galėjau gimt keturiais ar penkiais metais anksčiau, tada jau pilnametė būčiau buvus ir trainiočiausi po visokius Muse koncertus kiek piniginė leistų | |
|
| |
PadėjėjasBobas Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2010-03-22 Age : 30 Miestas : Prienai
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-05-31, 19:20 | |
| - Flightless. rašo:
- Ech, žiaaaaaauriai noriu. Galėjau gimt keturiais ar penkiais metais anksčiau, tada jau pilnametė būčiau buvus ir trainiočiausi po visokius Muse koncertus kiek piniginė leistų
Po velnių, aš irgi taip dažnai pagalvoju :/ | |
|
| |
Eklistex Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2010-06-09 Age : 36 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: SOS 2010-06-09, 12:43 | |
| Mielos (-i) mūzų gerbėjos (-ai) Ką tik radau šį saitą, galvoju, gal čia pasiseks. Labai norėjau varyti į Latviją ir pagaliau pamatyti Muse gyvai, net nusipirkau 2 dienų bilietą be kempingo, bet dabar paaiškėjo, kad neturiu galimybės vykti (iš pradžių nebuvo su kuo, o paskui išvis taip susiklostė aplinkybės, kad man festivalio datos susikirto su kitu man svarbiu įvykiu). Taigi bilietą parduodu. Gal yra norinčių perpirkti? Bilietas įgytas Tiketoje už 158Lt (čekį turiu). Parduosiu truputį pigiau - už 145Lt, wtf. Time is running out, greit išvyksiu į užsienį, taigi žiauriai noriu parduoti tą bilietą kuo greičiau. Labai padėtumėte man, bei sutaupytumėte porą litų =) P.S. Esu iš Vilniaus. | |
|
| |
Goda verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 619 Join date : 2010-04-27 Age : 28 Miestas : Kaltinėnai
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-10, 20:12 | |
| Blyn... Labai norėčiau varyt į tą fiestą, tik bėda ta, kad tėvai mane laiko mažvaike... Ir žinot ką aš iš jų išgirdau! Jie man leis į užsienį varyt tik daugiau negu 20m sulaukus! | |
|
| |
rasabee Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 5 Join date : 2010-06-13 Age : 32 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-13, 10:44 | |
| - Eklistex rašo:
- Mielos (-i) mūzų gerbėjos (-ai)
Ką tik radau šį saitą, galvoju, gal čia pasiseks. Labai norėjau varyti į Latviją ir pagaliau pamatyti Muse gyvai, net nusipirkau 2 dienų bilietą be kempingo, bet dabar paaiškėjo, kad neturiu galimybės vykti (iš pradžių nebuvo su kuo, o paskui išvis taip susiklostė aplinkybės, kad man festivalio datos susikirto su kitu man svarbiu įvykiu). Taigi bilietą parduodu. Gal yra norinčių perpirkti? Bilietas įgytas Tiketoje už 158Lt (čekį turiu). Parduosiu truputį pigiau - už 145Lt, wtf. Time is running out, greit išvyksiu į užsienį, taigi žiauriai noriu parduoti tą bilietą kuo greičiau. Labai padėtumėte man, bei sutaupytumėte porą litų =) P.S. Esu iš Vilniaus. Aš tikrai paimčiau tavo bilietą, bet neturiu su kuo varyt.. Gal kas nori kartu? | |
|
| |
Violeta pwoper muser
Pranešimų skaičius : 442 Join date : 2010-04-22 Age : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-13, 15:39 | |
| Nesveikai noriu Bet per daug problematiska man butu.. ;// | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-14, 08:47 | |
| - rasabee rašo:
- Eklistex rašo:
- Mielos (-i) mūzų gerbėjos (-ai)
Ką tik radau šį saitą, galvoju, gal čia pasiseks. Labai norėjau varyti į Latviją ir pagaliau pamatyti Muse gyvai, net nusipirkau 2 dienų bilietą be kempingo, bet dabar paaiškėjo, kad neturiu galimybės vykti (iš pradžių nebuvo su kuo, o paskui išvis taip susiklostė aplinkybės, kad man festivalio datos susikirto su kitu man svarbiu įvykiu). Taigi bilietą parduodu. Gal yra norinčių perpirkti? Bilietas įgytas Tiketoje už 158Lt (čekį turiu). Parduosiu truputį pigiau - už 145Lt, wtf. Time is running out, greit išvyksiu į užsienį, taigi žiauriai noriu parduoti tą bilietą kuo greičiau. Labai padėtumėte man, bei sutaupytumėte porą litų =) P.S. Esu iš Vilniaus. Aš tikrai paimčiau tavo bilietą, bet neturiu su kuo varyt.. Gal kas nori kartu? Nerealiai išgelbėtum... Rašyk, jei surasi kompanijos. | |
|
| |
pushis Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2010-06-20 Age : 36 Miestas : Klaipeda arba Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-20, 19:52 | |
| Sveiki. Tai kokia šiuo metu važiuojančių situacija? Gal kas nors jau planuoja su savu transportu iš klp ar vln važiuoti? Aš su drauge esam nusipirkę bilietus (dvien dienom+kempingas), būtų l puiku, jei atsirastų dvi vietos ekipaže | |
|
| |
Violeta pwoper muser
Pranešimų skaičius : 442 Join date : 2010-04-22 Age : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-06-20, 22:16 | |
| pushi, del tos pacios problemos ir bilietu nepirkau - neturiu ratu sekgmingai nusigaukit, gero konco | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-01, 19:55 | |
| Jega, sutvarkiau savo reikalus ir visgi galiu vaziuoti Dabar lieka tik viena problema: nusigauti iki to kaimo. Kas kaip planuoja vaziuoti? Gal iki Rygos nera labai sudetinga nukeliauti, bet girdejau, kad iki Salacgrivos labai bilietus greitai isperka, o autikas ten retai vaziuoja (berods, 2 kartus per diena, ar net 1). Tie, kurie vaziuoja, kaip planuojat tai padaryti? | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2010-06-20 Age : 36 Miestas : Klaipeda arba Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-01, 20:12 | |
| - Eklistex rašo:
- Jega, sutvarkiau savo reikalus ir visgi galiu vaziuoti
Dabar lieka tik viena problema: nusigauti iki to kaimo. Kas kaip planuoja vaziuoti? Gal iki Rygos nera labai sudetinga nukeliauti, bet girdejau, kad iki Salacgrivos labai bilietus greitai isperka, o autikas ten retai vaziuoja (berods, 2 kartus per diena, ar net 1). Tie, kurie vaziuoja, kaip planuojat tai padaryti? Labas;) Aš galvoju apie galimybę važiuoti nuosavu transportu. Greičiausiai išjudėčiau su dar vienu žmogumi iš Klaipėdos, tai dar liktų 2-3 vietos (kitaip sakant, galinė sėdynė). | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-01, 20:52 | |
| O po kiek galvoji benzui mestis? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-01, 21:14 | |
| - Eklistex rašo:
- O po kiek galvoji benzui mestis?
Bendroje sumoje, į abu galus išeitų apie 180 litų. Priklausomai nuo žmonių skaičiaus, sumą dalinčiau į lygias dalis | |
|
| |
Weird Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2010-07-14
| Temos pavadinimas: Siūlau pavežėti iki Positivus 2010 2010-07-14, 20:42 | |
| Sveiki, Vaikinas ir mergina važiuoja penktadienį (05.16) anksti ryte (apie 5-6 val.) į Jurmalą. Galinė sėdynė - laisva (audi a4 universalas),taigi laisvos 2-3 vietos. Galim išleisti Rygoj, Jurmaloj arba nuvežti iki Salacgrīvos. Iki Rygos metamės visi po lygiai iki festivalio, jeigu norėsit, kad pavežtume reiktų mestis galiorkai. Taigi iki Rygos (Jurmalos) ~ 110 Lt (/4) ir iki Positivus 70 Lt (/2). Gautųsi apie 70~60 Lt, jeigu važiuoja ir trečias – dar pigiau . Kelionė tik į vieną pusę, nes mes jau šeštadienį išvažiuojam į Liepoją, tad su kuo grįžti tektų ieškoti vietoje. Jeigu ką nors dominą toks pasiūlymas rašykite: donis.weird@gmail.com | |
|
| |
FeelingMUSEd Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 10 Join date : 2010-04-29 Age : 36 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-19, 21:04 | |
| Kas buvo, kaip įspūdžiai? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-07-20, 13:56 | |
| - FeelingMUSEd rašo:
- Kas buvo, kaip įspūdžiai?
Super!! Geriausias muzikinis pasirodymas, kokiame teko sudalyvauti:) Iš tiesų tai tikrai buvo labai pigus ir nuostabus muzikos savaitgalis, vainikuotas kosmiškai galingo ir be abejonės profesionalaus MUSE pasirodymo. Kas vyko ant scenos buvo tiesiog nepakartojama, šiek tiek nuvylė tik labiau smalsi negu Muse muzikai atsidavusi publika. Bet kokiu atveju vertinu 10 iš 10 )) | |
|
| |
rožinis zefyriukas. Admin
Pranešimų skaičius : 208 Join date : 2010-03-12 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-08-02, 20:27 | |
| Ak, pavydžiu tau baltu pavydu!(: | |
|
| |
Kukuskalt Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2010-07-03 Age : 32 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-08-04, 11:51 | |
| Žiauriai smagus festivalis ;) Aš labai norėjau stovėti priekyje , nes turbūt jau nikada nebeišeis [pamatyti Muse iš taip arti . Tačiau mane labai nustebino , kad būtent lietuvės jau 2 valandą dienos kepė ant saulės prie bortelio Tiesa aš taip pat gavau nepakartojamą vietą antroje eilėje ir mačiau Mett'a , Dom'a ir Chris'a iš arti ;) | |
|
| |
FeelingMUSEd Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 10 Join date : 2010-04-29 Age : 36 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-08-16, 00:38 | |
| Aš ir buvau viena iš tų kepančių lietuvių Kept buvo verta, aišku ;) | |
|
| |
Kukuskalt Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 2 Join date : 2010-07-03 Age : 32 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje 2010-08-16, 09:00 | |
| Tai smagu , man tai žiauriai patiko, nes kai buvau praeitame Muse koncerte turėjau sėdimas vietas kažkur viršuj arenos , tai beveik nieko nesimatė , o judėti buvo pavojinga , nes laisvai galėjai nukristi žemyn , tai dabar jau kaip reikalas galėjau judėti pagal nepakartojamą jų muziką.Buvo nuostabu , kad jie pagrojo Niche , nes man ji labai patinka ;) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Muse Latvijoje | |
| |
|
| |
| Muse Latvijoje | |
|