| ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" | |
|
+6megameda Mirta beere Milda!* AlienAssassin degtukų dėžutė. 10 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
degtukų dėžutė. Admin
Pranešimų skaičius : 322 Join date : 2010-03-10 Age : 29 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-10, 22:28 | |
| Grupės „Muse“ nariai mano, jog pasirodymas „The Twilight“ filmų garso takeliuose padėjo jiems laimėti Amerikos muzikos mėgėjų simpatijas.
Grupės dainos skamba dviejose pirmosiose populiarios juostos apie vampyrus dalyse.
Kalbėdamas su „Asia One“ bosistas Chris‘as Wolstenholme‘as sakė, jog grupė iš pradžių nežinojo, kokią kultinę gerbėjų armiją turi šis kino projektas.
„Aš šiek tiek žinojau apie tas knygas, kol su mumis susisiekė autorė Stephenie Meyer. Tiesa, ir tada pernelyg daug apie tai negalvojome,“ pasakojo jis.
„Kitas dalykas, kurį suvokėme, tai buvo „Twilight“ karštligė. Mums tai buvo į naudą, nes būtent šie garso takeliai padėjo mums prasiveržti į Amerikos rinką.“
„Muse“ gerbėjų skaičius JAV su kiekvienais metais vis didėja, o kitą mėnesį kolektyvas ruošia ir dar šešis pasirodymus šioje šalyje.
Tarp jų bus ir kovo 5-ąją dieną numatytas koncertas Niujorko „Madison Square Garden“ scenoje.
šaltinis______ - collar rašo:
- na, gal ir padėjo tas filmas jiems išgarsėti : ))
Dabar jau jokių filmų jiems nebereikia - ir taip garsūs Tegu tik dainas kuria : DD | |
|
| |
AlienAssassin Moderatorius
Pranešimų skaičius : 174 Join date : 2010-03-22
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-22, 20:55 | |
| Antroj Twilighto daly IBTY visai nesigirdėjo.Ir buvo visai neįspūdingoj vietoj :DD.Svarbiausia grupei sekasi | |
|
| |
Milda!* Žino, kiek CD išleido Muse
Pranešimų skaičius : 156 Join date : 2010-03-11
| |
| |
beere Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 13 Join date : 2010-03-11
| |
| |
Mirta Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 209 Join date : 2010-03-22 Age : 29 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-30, 09:28 | |
| bet mane tie kai kurie nauji klausytojai nervina... nežinau kodėl, gal dėl to, jog neatrodo kad jie pakankamai įvertina Muse, arba apsimeta dideliais jų gerbėjais žinodami tik tas dvi dainas. | |
|
| |
megameda Admin
Pranešimų skaičius : 817 Join date : 2010-03-22 Age : 34
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-30, 10:37 | |
| siaip va Mirta labai gerai pastebejai,kad yra tokiu klausytoju,kurie isivaizduoja esantys belenkokie fanai vien del to,kad zino jog tos dvi dainos skamba twilighte.ir mane tas nervina ;D O siaip tai jega kad musu vyrukams sekas! | |
|
| |
AlienAssassin Moderatorius
Pranešimų skaičius : 174 Join date : 2010-03-22
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-30, 10:49 | |
| Arba yra fanai,nes juos mėgsta ta Twilighto rašytoja | |
|
| |
exogenesis Niūniuoja pagal Muse dainas
Pranešimų skaičius : 74 Join date : 2010-03-28 Age : 31 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-30, 15:02 | |
| aš ir pati apie juos vien dėl twilight sužinojau, bet mane irgi nervina tokie fanai, kurie kelias dainas žinodami kažką vaidina. ypač, kai tik išgirsta kas smbh ir rėkia "o, čia šita daina iš twilight!"... | |
|
| |
degtukų dėžutė. Admin
Pranešimų skaičius : 322 Join date : 2010-03-10 Age : 29 Miestas : Vilnius.
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-03-31, 09:36 | |
| nusivažiavot į lankas. tema skirta diskutuoti apie Muse išpopuliarėjimą Amerikoj dėka Twilight'o, o ne apie tikrus/netikrus fanus. pratrinsiu flood'ą. | |
|
| |
Livjukas Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 25 Join date : 2010-08-11 Miestas : Tauragė ;]
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-08-11, 12:00 | |
| Aš tai pritariu, kad jie gavo daug naujų gerbėjų dėl šio filmo ( ir žinoma knygų, kurių gale S. Meyer sako, kad jie jos įkvėpimas). Aš ir pati iki to nelabai tesidomėjau Muse... Bet dabar negaliu dienos be jų muzikos. :} | |
|
| |
whatever verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 655 Join date : 2010-06-25 Age : 32 Miestas : Radviliškis
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" 2010-08-15, 19:11 | |
| As irgi apie Muse suzinojau is twilight.. keistai atrodo, kad sako jog jiem padejo twilight isgarset, toks jausmas kad pries tai nabuvo zinomi bet nervina tie kas galvoja kad pvz tik twilight padejo jiem iskilt. gerai, jiem tas padejo amerikoj isgarset, bet cia nebuvo ju sloves ir karjeros pradzia ir pan. nervina tokie, kas taip galvoja | |
|
| |
Dzenetuxxx verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 588 Join date : 2010-03-26 Age : 30 Miestas : Telšiai
| |
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" | |
| |
|
| |
| ""Twillight" filmai padėjo mums prasimušti Amerikoje" | |
|