| Radiohead (Eargasmic) | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Unbroken Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 24 Join date : 2011-01-29 Age : 30 Miestas : Utena
| Temos pavadinimas: Radiohead (Eargasmic) 2011-01-29, 13:51 | |
| Ką manote apie juos? Man jie antra grupė (po Muse). Šiaip, tikrai nereali grupė: uber-kietas vokalistas Thom Yorke, utopinis gitaristas Jonny Greenwood, taip pat kiti trys likę nariai puikūs. Visi albumai geri (prasčiausias Pablo Honey, bet jis pirmas, o ir šiai net ir būdamas prasčiausias Haed'ų vis tiek yra geras). Mėgstamiausias galbūt Hail To The Thief, bet šiaip ir In Rainbows, ir OKC, ir The Bends, ir Kid A, ir Amnesiac - visi lygiavertiški ir nors muzika skiriasi kaip diena ir naktis, bet kokybė išlieka. Šiaip moku grot ne vieną dainą jų: Creep, I Might Be Wrong, Lucky, Karma Police and so on and so on... Žodžiu, labai laukiu ką jie šiais metais sukurs. So friggin'-excited! Ką jūs manote apie šią grupę?
Paskutinį kartą redagavo Unbroken, 2011-02-14, 17:34. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-02-14, 17:34 | |
| Šį ryt jie paskelbė, kad po 5 dienų bus išleistas naujas albumas - The King Of Limbs! NESVEIKOS NAUJIENOS. Jau galima užsisakyti, bet nėra nei track-listing'o, nei jokių užuominų, kaip jie skambės. Aišku, jie negali nuvilti, jie juk Radiohead'ai! | |
|
| |
Lyle. verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 521 Join date : 2010-04-19 Age : 28 Miestas : Palanga
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-02-18, 19:52 | |
| Na va, štai ir pasirodė. (: ir man LAAABAI patinka. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-02-19, 11:11 | |
| | |
|
| |
mattersmatter verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 412 Join date : 2010-05-15 Age : 28 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-02-21, 21:21 | |
| Visas albumas yra tobulas. This is ART. | |
|
| |
Flightless. Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 236 Join date : 2010-05-23 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-02-22, 15:06 | |
| Creep tik seniau paklausydavau, bet šiaip tai man jie nelabai prie širdies. O ypač tas vokalistas. Nežinau net kodėl, bet baisiai jo nemėgstu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-03-25, 15:35 | |
| Pirmadienį, Vilniuje, 12 h - parduotuvėje "Muzikos Bomba" dalins Radiohead laikraštuką "THE UNIVERSAL SIGH". Šis laikraštis bus nemokamai dalinamas daugelyje didžiųjų pasaulio miestų. Daugiau informacijos: http://www.theuniversalsigh.com/locations.Jei kas gyvenat netoli "Muzikos Bombos" (adresas yra šitoj svetainėj), gal galit paimt šį NEMOKAMĄ laikraštį ir atsiųsti paštu (ar autobusu). Kaip Radiohead fanui man jis labai svarbus, juolab tai pasaulinio masto dalykas. Jis bus pradėtas atidavinėti 12.00 valandą (vidurdienį). Žodžiu, jei kas galit padėt - parašykit PM. | |
|
| |
BruVi Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 30 Join date : 2011-09-15 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2011-12-22, 20:00 | |
| Gal kai ką ir įžeisiu, bet tai viena iš mano nemėgstamiausių grupių ) | |
|
| |
Wolfpaw Žino, kiek CD išleido Muse
Pranešimų skaičius : 109 Join date : 2010-11-19 Age : 26 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) 2012-07-08, 19:20 | |
| Nuostabią jie muziką kuria, bet man visada užkliūna Yorke'o sudėtingas charakteris. Matt ir Dom yra jį susitikę, bet kiek mačiau, labai nemandagus buvo - Spoiler:
In an interview with the Italian magazine, Panorama, Matt and Dom were asked about if are there any relation between Muse & Radiohead. Matt replied: “If you want to know just how strong our relationship with Radiohead is, ask Dom here. He’s on splendid terms with Thom Yorke.”
To which Dom replied: “Splendid terms my arse. I respect them musically, but the last time I met him we almost started a fight; he treated me badly, looking down on me. Matt, do you spread around this bollocks?”
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Radiohead (Eargasmic) | |
| |
|
| |
| Radiohead (Eargasmic) | |
|