| Kaip atradote Muse? | |
|
+23exo IevaMuse Wolfpaw Livjukas whatever Dzenetuxxx Flightless. mattersmatter Violeta jovita Goda AlienAssassin Lyle. PadėjėjasBobas rožinis zefyriukas. Miliooosha degtukų dėžutė. megameda Milda!* exogenesis Vaida Korni Mirta 27 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Mirta Moka visų Muse dainų žodžius

Pranešimų skaičius : 209 Join date : 2010-03-22 Age : 27 Miestas : Jurbarkas
 | Temos pavadinimas: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:01 | |
| Naa, kokia jūsų Muse atradimo istorija, kokia pirma išgirsta daina?  ;D | |
|
 | |
Korni Žino, kiek CD išleido Muse

Pranešimų skaičius : 128 Join date : 2010-03-28 Age : 28 Miestas : Telšiai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:03 | |
| visa garbė atitenka filmui 'Seven Pounds' ir Nirvana'ai. o dabar tu skelk, Mirtul  | |
|
 | |
Mirta Moka visų Muse dainų žodžius

Pranešimų skaičius : 209 Join date : 2010-03-22 Age : 27 Miestas : Jurbarkas
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:13 | |
| Kažkada labai seniai buvo toks žurnalas kaip UPS ir jame buvo Muse plakatas. Nu ir aš vis žiūrėjau ir žiūrėjau į tą plakatą ir sumąsčiau kad vokalistas dailus. *facepalm* Net neklausiusi dainų pasikabinau tą plakatą virš stalo. Ir tik vėliau, pasitaikius progai parsisiunčiau "Starlight". Daina gal buvo visai nieko, bet ne pakankamai gera, kad užkabintų. Tai buvo gall 2006-ieji, gal 2007-ieji, tiksliai nebepamenu. Tada užėjo Twilight banga, nusprendžiau pasiklausyt tos "Supermassive Black Hole". Norėjau suteikt Muse dar vieną šansą mane sužavėt. Bet jiems nepavyko, nes man ta daina visiškai nepatiko. Visiškai visiškai. xD Ir tada netyčia žiūrėdama MTV pamačiau jų klipą "Supermassive Black Hole Live From Shepherds 2006". Pastebėjau, kad gyvai tai jie nesveikai groja, negalėjau atplėšt akių, ta SMBH melodija, vokalas, ir šiaip, visa atmosfera persisunkianti per televizoriaus ekraną... Nu tada ir prasidėjo xD | |
|
 | |
Vaida Susipažįsta su Muse

Pranešimų skaičius : 3 Join date : 2010-03-28
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:16 | |
| Na as MUSE pažinau Twilight dėka..  | |
|
 | |
Korni Žino, kiek CD išleido Muse

Pranešimų skaičius : 128 Join date : 2010-03-28 Age : 28 Miestas : Telšiai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:27 | |
| o taip, pirma daina, dar nepasinešus, tai 'Escape', o vėliau SMBH.  | |
|
 | |
exogenesis Niūniuoja pagal Muse dainas

Pranešimų skaičius : 74 Join date : 2010-03-28 Age : 30 Miestas : Vilnius
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 17:30 | |
| tas twilight... buvom susitarusios su drauge nežiūrėt, bet ji sulaužė mūsų susitarimą ir aš nusprendžiau pažiūrėti. išgirdau smbh, tada dar kartą perklausiau youtube. negaliu sakyt, kad labai patiko, bet na, gera daina pasirodė. vėliau youtube rekomendavo man exo-politics. va nuo tada viskas prasidėjo.  šiaip tikrai žinau, kad pirma išgirsta daina buvo space dementia, tik nežinojau nei dainos pavadinimo, nei grupės kuri ją atlieka. | |
|
 | |
Milda!* Žino, kiek CD išleido Muse

Pranešimų skaičius : 156 Join date : 2010-03-11
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-28, 20:36 | |
| | |
|
 | |
megameda Admin

Pranešimų skaičius : 817 Join date : 2010-03-22 Age : 33
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-29, 10:51 | |
| hmz cia ziuriu daug kas po SMBH uzsikabino ;D as kiek pamenu irgi ta daina pirma isgirdau pas drauga viena.bet tada dar taip neuzsikabinau.tada vienoj kelionej netikras brolis dave klausyt ju gyvai atliekamu dainu.tada jie dar labiau mane sudomino.o galutinai as ant ju pasinesiau kai dede padovanojo "absolution tour" dvd.va tada supratau kokie jie nerealus ;D taigi su Muse jau kazkur 4metus gyvenu. | |
|
 | |
degtukų dėžutė. Admin

Pranešimų skaičius : 322 Join date : 2010-03-10 Age : 27 Miestas : Vilnius.
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-29, 10:55 | |
| | |
|
 | |
Miliooosha Žino, kiek CD išleido Muse

Pranešimų skaičius : 148 Join date : 2010-03-22 Miestas : Vilnius
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-03-29, 12:35 | |
| pagrinde tai po twilight. bet pasirodo, kad keletą jų dainų kompe dar iš anskčiau anskčiau turėjau | |
|
 | |
rožinis zefyriukas. Admin

Pranešimų skaičius : 208 Join date : 2010-03-12 Age : 26 Miestas : Vilnius
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-15, 20:21 | |
| Pirmoji daina buvo SMBH, kurią žinoma išgirdau "saulėlydyje". Atsisiunčiau, bet negaliu sakyti, jog man ji žiauriai patiko. O paskui Paulina mane apšvietė, kad kurs Muse fanų forumą, tai pamaniau, kad reik pasidomėt jais. Na ir gailiuosi, kad pasidomėjau, žiauriai žinokit gailiuosi. : DDDDDD | |
|
 | |
PadėjėjasBobas Moka visų Muse dainų žodžius

Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2010-03-22 Age : 29 Miestas : Prienai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-19, 17:52 | |
| Aš jau prieš kokius 3 - 4 metus apie Muse žinojau, mano sesės jų šiek tiek klausydavo (ir dabar kartkartėm klauso), labai visąlaik patiko Time is Running Out . Ir prieš kokius 3 metus buvau nusprendus, kad reikia jų daugiau paklausyt, gal patiks, bet iš kitų dainų tik Starlight tada užkabino, ir pradėjau klausyt jau dviejų dainų, bet tik tiek. Pažiūrėjau Twilight, bet SBH visai neatrodė kažkas ypatingo . Ir visgi Twilight vis vien mane atvedė prie Muse, nes perskaičiau New Moon ( o ką?! xD Buvo įdomu pasižiūrėt kodėl visi taip giria tas knygas !) ir pažiūrėjau, kad Stephenie dėkoja Muse už įkvėpimą, tai pabandžiau ir vėl jų paklausyt, ir įsimylėjau Taip kad viskam savas laikas ;] | |
|
 | |
Lyle. verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 521 Join date : 2010-04-19 Age : 27 Miestas : Palanga
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-19, 20:22 | |
| Na, sesė klausydavos kokių dviejų Muse's dainų, patiko. Paskui buvau draugės gimtadieny, ir draugė paleido dainą Starlight, paklausiau kas dainuoja, sako Muse. Labai pasivežiau, parsisiunčiau daugiau dainų, ir taip galutinai užsikabinau. ;> | |
|
 | |
AlienAssassin Moderatorius
Pranešimų skaičius : 174 Join date : 2010-03-22
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-19, 20:29 | |
| Buvau per mtv girdėjus SMBH,nelabai patiko,paskui draugė užrodė porą dainų ir pamišau! | |
|
 | |
Goda verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 619 Join date : 2010-04-27 Age : 26 Miestas : Kaltinėnai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-27, 14:21 | |
| | |
|
 | |
jovita verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 768 Join date : 2010-04-26 Age : 27 Miestas : Kaltinėnai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-27, 16:35 | |
| | |
|
 | |
Violeta pwoper muser

Pranešimų skaičius : 442 Join date : 2010-04-22 Age : 28 Miestas : Klaipėda
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-27, 18:38 | |
| As tai jutubėj ziurejau kazkoki video, ir grojo Muscle Museum. And than - one more muser was born..  Kaip ir visi, buvau SMBH girdejus, bet manes visai nekabino ji (ir dabar nelabai kabina :DD). | |
|
 | |
jovita verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 768 Join date : 2010-04-26 Age : 27 Miestas : Kaltinėnai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-04-27, 18:46 | |
| Ne visos dainos uzkabina, bet daugelis tai taip...  | |
|
 | |
mattersmatter verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 412 Join date : 2010-05-15 Age : 26 Miestas : Kaunas
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-05-17, 17:10 | |
| Na, as tai pirma karta isgirdau (ir pamaciau) Muse per MTV, kai buvo visas tas SMBH craziness. tada dar nlb apskritai dainu klausiau, nebent kokio popsiuko (lololol). ir, kiek damenu, tai ZIAURIAI negalejau apkesti tos dainos - ji man tokia grubi ir tiesmuka pasirode, o klipas vapse slykstus ;DD bet aisku nezinojau kas dainuoja ir nenorejau zinot, tik pamenu, kad skundziausi tevams apie sita bjauria daina ir kad negaliu suprasti kodel ji tuomet karaliavo topuose. O veliau... na zinoma, Twilight uzvede ant kelio, kas gi daugiau xD kai ziurejau ta filma kine, net nebuvau Twilight fane, tiesiog seip ejau del idomumo - gal patiks, ka gali zinoti. ir toj vietoj, kai prasidejo beisbolo scena, uzgrojo SMBH. as tiesiogine prasme isvirtau is koto ;DD kokia ironija - pries kelis metus norejosi begti klykdamai nuo sios dainos, o stai praejo kiek laiko ir as supratau kad mano skonis muzikoje pasikeite  po to gryzau namo ir visa nakti negalejau uzmigt - galvojau apie ta scena (bet ne apie daina kazkodel). later, nusprendziau atsidownloadint ta filma, ir dar karta perziurejau. po to gavau DVD ir dar mazdaug 6 kartus perziurejau xDDD draugem irgi patiko ta daina. tuomet nusipirkau Twilighto knyga, potom New Moono. pamaciau Steph uzrasus apie Muse, ir tada, TIK TADA, nusprendziau pasinaudoti visagaliu googlu ;D tokiame BEE mp3 portale perklausiau kitu Muse kuriniu, kaip Soldier's Poem ir Assassin. man jie netiko ne pro kur. parsisiunciau SMBH. klausiau koki menesi. atsibodo. mano klasiokus irgi jau sunervavo sita daina, mano pastoviai leidziama xD tada VEL sumasciau kad reikia pasitikrinti savo klausa ant kitu ju dainu ir galu gale as pasinesiau ne tiek ant dainu, kiek ant Matto ;DDD o poto jau prasidejo... tokie dalykai kaip ieskojimas privataus gitaros mokytojo, lankymas akustines gitaros puse metu, ir dabartinis svaigimas apie elektrine gitara...
Paskutinį kartą redagavo mattersmatter, 2010-07-26, 20:11. Redaguota 1 kartą | |
|
 | |
Flightless. Moka visų Muse dainų žodžius

Pranešimų skaičius : 236 Join date : 2010-05-23 Miestas : Kaunas
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-05-24, 20:44 | |
| Kaip ir daugelis atradau per Twilight. Paskui draugė atsiuntė youtube nuorodą su live SMBH wambley stadium'e, paklausiau ir net nežinau...atrodė, kad tokios tobulai skambančios dainos dar nebuvau girdėjus.  Prasidėjo MANIJA tos dainos, kelias savaites visiškai nieko nesiklausiau tik SMBH live'ą tą  Abi su drauge tiek svaigom, filmavom vaizdelius (į kuriuos net žiūrėt negaliu  )  Na paskui pradėjau ieškot kitų dainų ir iki šiol Muse dar manęs nepaleidžia  | |
|
 | |
Dzenetuxxx verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 588 Join date : 2010-03-26 Age : 29 Miestas : Telšiai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-07-25, 20:55 | |
| Aš per Guitar Hero 3 (Ten buvo Knights Of Cydonia), kaip užsivežiau ant dainos taip ir ant visos grupės vėliau... | |
|
 | |
whatever verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 655 Join date : 2010-06-25 Age : 31 Miestas : Radviliškis
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-07-27, 21:07 | |
| As tai apie Muse suzinojau is Twilight, bet pastebejau kad kuo labiau klausau Muse, tuo maziau man patinka twilight  | |
|
 | |
rožinis zefyriukas. Admin

Pranešimų skaičius : 208 Join date : 2010-03-12 Age : 26 Miestas : Vilnius
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-07-31, 14:29 | |
| Bliambački, visi Muse čia per Tvailaitą sužino.:DDD | |
|
 | |
Livjukas Susipažįsta su Muse

Pranešimų skaičius : 25 Join date : 2010-08-11 Miestas : Tauragė ;]
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-08-11, 12:11 | |
| Saulėlydžio gale S. Meyer dėkojai šiai grupei... Nutariau paklausyt jų dainų... Taip ir sužavėjo mane Muse. ;] | |
|
 | |
Dzenetuxxx verta aplankyti Muse koncertą

Pranešimų skaičius : 588 Join date : 2010-03-26 Age : 29 Miestas : Telšiai
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-09-29, 19:48 | |
| Viso šio filmo mačiau kažkur 3 min. - ta vieta kur groja SMBH | |
|
 | |
Sponsored content
 | Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse?  | |
| |
|