| Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? | |
|
+13Dzenetuxxx Livjukas rožinis zefyriukas. Flightless. mattersmatter jovita Violeta Mirta PadėjėjasBobas Lyle. megameda AlienAssassin degtukų dėžutė. 17 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
degtukų dėžutė. Admin
Pranešimų skaičius : 322 Join date : 2010-03-10 Age : 29 Miestas : Vilnius.
| |
| |
AlienAssassin Moderatorius
Pranešimų skaičius : 174 Join date : 2010-03-22
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-08, 21:20 | |
| overture.supermind-blowing.šiurpuliukai eina klausant,ypač live versijos | |
|
| |
megameda Admin
Pranešimų skaičius : 817 Join date : 2010-03-22 Age : 34
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-08, 21:38 | |
| Falling Down, Bliss, iš naujesnių tai United States of Eurasia, nežinau kodėl bet ji man atsipalaiduot padeda ;DD | |
|
| |
Lyle. verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 521 Join date : 2010-04-19 Age : 28 Miestas : Palanga
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-08, 21:57 | |
| Greičiausiai pati pačiausia nesikeičia - Knights Of Cydonia. ši daina, na net nežinau. jau vien ko verti žodžiai. pati muzika, gitara, šitoj dainoj man patinka viskas. prie favoritų dar dėčiau Stockholm Syndrome, Muscle Museum, Escape, I Belong To You ir daug kitų žinoma. ;>>
Paskutinį kartą redagavo Lyle., 2010-09-24, 19:13. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
PadėjėjasBobas Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 302 Join date : 2010-03-22 Age : 30 Miestas : Prienai
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-09, 13:18 | |
| Vaje, daug neįtikėtinai nuostabių dainų yra, už tai juos taip ir myliu, bet niekada nesu girdėjus gražesnės dainos už Map of The Problematique. Ne tik geriausia Muse daina, bet ir apskritai. Kažkas tokio.. tokio tobulo. | |
|
| |
Mirta Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 209 Join date : 2010-03-22 Age : 29 Miestas : Jurbarkas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-09, 13:37 | |
| jos visad keičiasi. Bliss, Stockholm Syndrome, Shrinking universe, Fillip, Sober, Time Is Running Out, Easily, Pink Ego Box, Exo Politics, Cross-Pollination, Megalomania, Space Dementia, Hyper Music, ir dar ir dar ir dar. Tiesąsakant, laisvai galėčiau išvardint visas dainas, nes jos visos yra buvusios mano mėgstamiausiom dainom. | |
|
| |
Violeta pwoper muser
Pranešimų skaičius : 442 Join date : 2010-04-22 Age : 29 Miestas : Klaipėda
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-09, 14:31 | |
| Ohh, sunkus klausimas.. Pabandysiu taip.. Giraros riff'as - Plug in Baby, Exo-Politics, New Born, Citizen Erased, Fury, Recess Boso linija - Hysteria, Map of Your Head, Ashamed, Jimmy Kane, Stockholm Syndrome Gitaros riff'as + boso linija - Glorious Bugnai - Assasian, Map Of The Problematique Vokalas - Exogenesis Symphony parts 1,2,3, Sing For Absolution, Showbiz, Micro Cuts, Apocalypse Please, Map Of Your Head (tas uzkimimas po ausktu natu.. (inlove) ) Pianinas - Space Dementia, Apocalypse Please, Sunburn Lyrics'ai - Escape, Space Dementia, Bliss, Blackout Akustine gitara - Nature_1, Hoodoo, Map Of Your Head Weird space alien-like sounds and effects - Hyper Chondriac Music (ziaauriai pacio galo tas grarsas ), House Of The Rising Sun, Knights of Cydonia, Take a Bow, The Gallery Tikiuosi atsakiau i klausima :DDDD | |
|
| |
jovita verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 768 Join date : 2010-04-26 Age : 28 Miestas : Kaltinėnai
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-10, 11:17 | |
| | |
|
| |
mattersmatter verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 412 Join date : 2010-05-15 Age : 28 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-23, 19:02 | |
| Supermassive Black Hole. si daina nusipelne daug daug garbes ir pripazinimo is mano puses, nes butent ji padare mane Muse'ic maniac'e edit: Masciau ir sumasciau, jog Citizen Erased, In Your World, SS ir, be abejo, Dead Star taip pat man reiskia visa pasauli, padeda nusiraminti, atgauti jegas, susikaupti, taip pat ir prasiblaskyti, uzmirsti rupescius, atsipalaiduoti, teigiamai nuteikia, kai reikia, ikvepia energijos ir surikiuoja mintis, ju paklausius viskas aplink atrodo graziau, jaukiau, ir tuo paciu sudetingiau, paslaptingiau. Sios dainos privercia mane kitaip pazvelgti i daugeli dalyku, nors as ir taip gan keistai i juos ziuriu. Na, tikiuosi, kad prasme perteikiau. Sios dainos mane ikvepia gyvenimui.
Paskutinį kartą redagavo mattersmatter, 2010-08-25, 20:05. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Flightless. Moka visų Muse dainų žodžius
Pranešimų skaičius : 236 Join date : 2010-05-23 Miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-05-25, 20:36 | |
| Labai sunku išsirinkti vis tik kurios mėgstamiausios, nes jų labai daug, bet tarkim tokia wooooooow tai sakyčiau Hyper Chondriac Music. Klausau ir iš karto prieš akis stovi niūrūs miškai, ežeras, apsiniaukęs dangus, bet viskas taip jauku ir gražu. Toliau prie tų nerealiausių priskiriu Sunburn, Plug in Baby, Knights of Cydonia, Citizen erased, Stockholm Syndrome, Bliss, Butterflies and Huricanes, Map of Problematique, Thoughts of a dying Atheist...
Paskutinį kartą redagavo Flightless., 2010-12-06, 18:17. Redaguota 3 kartus(ų) | |
|
| |
rožinis zefyriukas. Admin
Pranešimų skaičius : 208 Join date : 2010-03-12 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-07-31, 13:27 | |
| Map Of The Problematique. Veža mane šita daina iki nežinau kur.:D Hyper Chondriac Music. Stebuklinga daina, nežinau, kaip kitaip ją apibūdinti.
| |
|
| |
Livjukas Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 25 Join date : 2010-08-11 Miestas : Tauragė ;]
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-08-20, 15:48 | |
| Negaliu išsirinkti... MAn visos dainos labai gražios ir labai patinka.;} | |
|
| |
Dzenetuxxx verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 588 Join date : 2010-03-26 Age : 30 Miestas : Telšiai
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-09-24, 15:11 | |
| Šiuo metu gal Shrinking Universe. | |
|
| |
Wolfpaw Žino, kiek CD išleido Muse
Pranešimų skaičius : 109 Join date : 2010-11-19 Age : 26 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2010-12-05, 15:33 | |
| | |
|
| |
whatever verta aplankyti Muse koncertą
Pranešimų skaičius : 655 Join date : 2010-06-25 Age : 32 Miestas : Radviliškis
| |
| |
IevaMuse Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2011-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2011-01-09, 23:55 | |
| Resistance labai graži muzika ir žodžiai.Taip pat nereali daina Neutron Star Collision nors tiesą sakant man iš pradžių ji nelabai patiko, bet dabar yra viena iš mano mėgstamiausių. | |
|
| |
BruVi Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 30 Join date : 2011-09-15 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? 2011-12-20, 19:55 | |
| Bliss ir eternally missed. Net nežinau kodėl. Tiesiog nerealios | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? | |
| |
|
| |
| Kokia tavo mėgstamiausia MUSE daina ir kodėl? | |
|