| Kaip atradote Muse? | |
|
+23exo IevaMuse Wolfpaw Livjukas whatever Dzenetuxxx Flightless. mattersmatter Violeta jovita Goda AlienAssassin Lyle. PadėjėjasBobas rožinis zefyriukas. Miliooosha degtukų dėžutė. megameda Milda!* exogenesis Vaida Korni Mirta 27 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Wolfpaw Žino, kiek CD išleido Muse
Pranešimų skaičius : 109 Join date : 2010-11-19 Age : 26 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2010-11-19, 20:47 | |
| Per MTV yra ta laida "World Stage", tai per ją rodė jų koncertus. Žiauriai sužavėjo daina "Undisclosed Desires" tai užsirašiau pavadinimą, dar kitų paklausiau, po to parsisiunčiau ir niekaip negalėjau atsiplėšti, dar ir dbaar dievinu tą dainą | |
|
| |
IevaMuse Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 8 Join date : 2011-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2011-01-16, 11:37 | |
| Man buvo girdėta viena dainą 'Uprising', bet tiesą sakant tai net nežinojau kas ją atlieka ir koks jos pavadinimas.Paskui ta dainą išgirdau per vieną radiją (Anglijoje) ir sužinojau kad tai yra Muse daina.Paskui paklausiau tos dainos ji man pasirodė visai nieko.Pabandžiau paklausyti ir kitų, bet man nelabai patiko.Po to žiūrėjau Twilight, bet tas filmas buvo žiauriai boring tačiau man žiauriai patiko sound track'as ir išsiaiškinau, kad tai Muse dainos.Nuo tada ir dievinu Muse beveik visos jų dainos yra awesome | |
|
| |
exo Niūniuoja pagal Muse dainas
Pranešimų skaičius : 66 Join date : 2010-11-26 Age : 39 Miestas : Klaipeda
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2011-01-17, 03:46 | |
| Viena nakti ziurejau youtubej The Killers klipus ir komentaruose daznai maciau komentarus apie tai kad The killers ir Muse geriausios grupes, tai nusprendziau paklausyt ju. Eurockeennes 2000 koncerta perziurejau ir ne nepastebejau kaip rytas atejo Nuo to laiko mano poziuris i muzika labai pasikeite iprastos dainos tapo nuobodzios ir neteike tokiu jausmu kaip Muse. | |
|
| |
maudsee Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 4 Join date : 2011-10-30 Age : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2011-10-30, 17:25 | |
| - Mirta rašo:
- Naa, kokia jūsų Muse atradimo istorija, kokia pirma išgirsta daina? ;D
oj, jau beveik nebeprisimenu, man atrodo, kad pati pirmoji daina, kuri mane visiskai uzkabino buvo "bliss", pries tai buvau girdejusi ir super massive black hole ir kruva kitu dainu, bet tai buvo pati pirmoji muse daina, kuri man tiesiog UZVEDE!!!! - Citata :
- exo rašo:
Viena nakti ziurejau youtubej The Killers klipus ir komentaruose daznai maciau komentarus apie tai kad The killers ir Muse geriausios grupes, tai nusprendziau paklausyt ju. Eurockeennes 2000 koncerta perziurejau ir ne nepastebejau kaip rytas atejo smile Nuo to laiko mano poziuris i muzika labai pasikeite iprastos dainos tapo nuobodzios ir neteike tokiu jausmu kaip Muse. visiskai tas pats ;DDD - Citata :
- whatever rašo:
As tai apie Muse suzinojau is Twilight, bet pastebejau kad kuo labiau klausau Muse, tuo maziau man patinka twilight big smile LIKE ;DDDDD | |
|
| |
BruVi Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 30 Join date : 2011-09-15 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2011-11-24, 20:07 | |
| Draugei labai patiko, tai ir mane užkrėtė. O pirmoji daina buvo Map Of Problematique | |
|
| |
Mrs Bellamy Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 5 Join date : 2012-01-10 Age : 26 Miestas : Utena
| |
| |
Raminta from kupiškis Susipažįsta su Muse
Pranešimų skaičius : 32 Join date : 2012-08-19 Age : 25 Miestas : gal jau supratot, kad iš kupiškio ;D
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? 2012-08-20, 10:53 | |
| aš kaip ir daugelis apie MUSE suzinojau per twilight. Vos tik beisbolo scenoj uzgrojo SMBH mane ta daina pakerejo (nežinau kodel ne tokia iš tiesu ji jau gera ). Vos tik baigiau filma ziuret 'pagooglinau' MUSE, pasiklausiau kitu ju dainu. Antra mano isgirsta MUSE daina buvo 'sunburn'. Youtubei perziurejau 'sunburn' video klipa. tada jis man nepatiko, bet po keliu menesiu jis tapo mano megstamiausiu MUSE klipu (ir yra iki šiol ) Jau 1 metus 5 menesius 13 valandu ir 25 minutes esu muser'ė (skaičiuota nuo pirmos atsisiustos jų nuotraukos) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaip atradote Muse? | |
| |
|
| |
| Kaip atradote Muse? | |
|